Uitbreiding hoofdkantoor VDL

Het hoofdkantoor van VDL aan de Hoevenweg in Eindhoven wordt uitgebreid. De uitbreiding bestaat uit een verdubbeling van het oppervlak van het kantoor en de realisatie van een parkeerkelder.

Inpijn-Blokpoel heeft voor het project het geotechnisch onderzoek uitgevoerd en de advieswerkzaamheden met betrekking tot de fundering en bouwput verricht.
De nieuwbouw wordt gefundeerd op in de grondgevormde grondverdringende palen met groutinjectie. Hierbij is gekozen om per kolom één paal aan te brengen met een zeer hoog draagvermogen (ca. 4500 kN). De kelder wordt uitgevoerd binnen een onder talud ontgraven bouwput.

Vragen en contact

Heb je vragen over Inpijn Blokpoel of onze diensten? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.