Calculator Fulltime

Wat ga je doen?

Voor onze vestiging West in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een calculator.
Als calculator heb je contact met onze opdrachtgevers en verzorg je de calculatie en de offertes welke door hen aangevraagd worden. Op basis van je kennis bepaal je de inzet van de juiste bedrijfsmiddelen.

  • Je stelt offertes en de bijbehorende calculaties op;
  • Je draagt zorg voor het beheer van het offerte bestand.

Wie zoeken we?

Een gedreven en detailgerichte kartrekker met kennis of de interesse in het verder opbouwen van kennis in de ondergrond. Wij denken hierbij aan kandidaten met een agrarische of technische opleiding op MBO-niveau en bij voorkeur met ervaring en kennis op het gebied van verticale grondboringen. Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is.

Wat bieden wij?

  • Een fulltimebaan met veel vrijheid;
  • Een passend salaris;
  • Een inwerkperiode door een ervaren collega;
  • Een betrokken werkgever die zelfstandigheid belangrijk vindt.

Wat doen wij?

Inpijn-Blokpoel ingenieursbureau is gespecialiseerd in milieu- en geotechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland met de beschikking over een eigen (geotechnisch) laboratorium opereren we vanuit vier vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen.

De grondboringen worden in hoofdzaak als onderdeel van grondonderzoek bij waterkeringen uitgevoerd en vinden vooral in de het Nederlandse Rivierengebied plaats, in hoofdzaak de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.

Wat vragen we?

  • Minimaal HBO-werk en –denkniveau;
  • Ervaring als calculator;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Solliciteer dan snel. Graag ontvangen we je cv en motivatie.

Graag je sollicitatie richten aan Emmy Peters , sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, telnr. 0499-471792.

Vragen en contact

Heb je vragen over Inpijn Blokpoel of onze diensten? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.