Stagiaire marketing en communicatie – 32-40 u/w

Wil jij relevante ervaring opdoen en onze marketing en communicatie naar een hoger plan tillen?

Wat ga je doen?

Wij zoeken een stagiaire die zich samen met collega’s wil verdiepen in onze marketing strategie. Onze website, sociale media kanalen en advertenties kunnen een goede opfris beurt gebruiken, waarbij er ook een duidelijkere marketing visie moet worden gepresenteerd. Jij zou in dit gehele proces een belangrijke en uitgebreide rol kunnen vervullen tijdens een stage van minimaal 5 maanden. Je zal onze huidige marketing en communicatie strategie gaan analyseren, presenteert verbetervoorstellen en zal deze ook in de praktijk gaan uitvoeren.

Wat doen wij?

Inpijn-Blokpoel Ingenieursbureau is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1 januari 2022 onderdeel is van het internationale ingenieursbureau  Socotec. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratorium onderzoek en geo-monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Bij gelegenheid werken wij ook in het buitenland. Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Welk profiel zoeken we?

  • Je zit in je 3de of laatste jaar van een MBO of HBO-opleiding in de richting van Marketing, Communicatie, Media of Commerciële Economie.
  • Ervaring met Adobe applicaties en programmeren in PHP (WordPress) en html/css is een pré.
  • Affiniteit met Social Media en commercie
  • Je bent creatief, flexibel en initiatiefrijk maar ook leergierig en goed georganiseerd.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke en breed georiënteerde stage waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng
  • Een flexibele organisatie met enthousiaste collega’s die graag samenwerken;
  • Een organisatie die waarde hecht aan kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit;
  • De mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken.
  • Goede stagevergoeding.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct. Graag ontvangen we je cv en motivatie.

Graag je sollicitatie richten aan Maureen Rutten-Kranenbroek (HR Manager) , sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, telnr. 0499-471792