Recruiter Inpijn-Blokpoel en Hanselman Groep – 28-40 u/w

Hanselman Groep en Inpijn Blokpoel Ingenieurs, beiden onderdeel van het internationale ingenieursbureau Socotec, zijn gezamenlijk op zoek naar een CORPORATE RECRUITER voor 28 tot 40 uur per week. In deze functie neem je een actieve rol in als het gaat om het werven en selecteren van kandidaten voor de openstaande vacatures bij Hanselman Groep en Inpijn Blokpoel Ingenieurs. Door de totale omvang van beide organisaties (meer dan 200 werknemers) en de verwachte groei na de recente overname door Socotec (Hanselman Groep in juli 2021 en Inpijn Blokpoel Ingenieurs in januari 2022), zijn er op jaarbasis naar schatting circa 40 vacatures.

Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Het opstellen van vacatureteksten;
 • Het publiceren van de vacatureteksten (eigen websites, social media, vacaturesites, etc.);
 • Het actief werven van kandidaten (bijvoorbeeld via LinkedIn);
 • Het leggen en onderhouden van contacten met middelbare- en hogescholen om jong talent te enthousiasmeren voor een afstudeerstage/opdracht/(bij)baan bij Hanselman Groep of Inpijn Blokpoel Ingenieurs;
 • Het leveren van een bijdrage tot versterking van het werkgeversmerk van Hanselman Groep en Inpijn Blokpoel Ingenieurs;
 • Meedenken en voorstellen doen ter verbetering van het recruitmentproces.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde, vakgerelateerde opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt daarbij ook ervaring met het werken met veel openstaande vacatures;
 • Je kunt snel schakelen;
 • Je bent gemotiveerd, hebt doorzettingsvermogen en je werkt secuur;
 • Je kunt goed zelfstandig werken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je komt te werken voor sterk groeiende organisaties met een internationale eigenaar
  (zie Bedrijfsprofielen voor de verdere uitleg over Hanselman Groep, Inpijn Blokpoel Ingenieurs en Socotec);
 • Voor wat betreft je standplaats is het belangrijk om te weten dat het hoofdkantoor van Hanselman Groep is gelegen in Oosterbeek en het hoofdkantoor van Inpijn Blokpoel Ingenieurs in Son. Afhankelijk van je woonplaats en de te vervullen vacatures zal je werklocatie in overleg bepaald worden. De mogelijkheid bestaat om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
 • Een uitstekend salaris, afgestemd op opleiding en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • Een informele en professionele werksfeer;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden waarbij wij aanvullende opleidingen/cursussen voor jou faciliteren;
 • Een actieve personeelsvereniging.

Bedrijfsprofielen

Hanselman Groep
 Hanselman Groep levert diensten aan ondernemingen die zich voornamelijk richten op de bouw- en transportsector. Typische opdrachtgevers / partners waarmee wij werken zijn overheden, bouwondernemingen, installatiebedrijven, architecten, adviseurs en verzekeraars / assurantiemakelaars. De professionals van Hanselman Groep richten zich op risicoanalyses, beheersmaatregelen & monitoring van risico’s, bouwkundige opnames, metingen, waardebepalingen en behandeling van claims. Met onze diensten geven wij op praktische wijze invulling aan het beheersbaar houden van de risico’s en schadelast van onze opdrachtgevers. Ruim 100 mensen zijn werkzaam bij Hanselman Groep en werken vanuit onze vestigingen in Oosterbeek, Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

In juli 2021 is de organisatie overgenomen door het internationale ingenieursbureau Socotec (hoofdvestiging in Frankrijk).

Inpijn Blokpoel Ingenieurs
Inpijn Blokpoel Ingenieurs, hoofdvestiging in Son, is een specialist op het gebied van geo- en milieutechnische advisering, waarbij het benodigde onderzoek wordt uitgevoerd met het modernste onderzoeksmaterieel. Tevens beschikken zij over een (geavanceerd) geotechnisch laboratorium. Adviesdiensten worden geleverd op het gebied van ondermeer gebouwfundaties, bouwputten, bemalingen, windturbines, logistieke centra, schade analyses, geofysica, en dijken. Tijdens de uitvoering kan de volledige geotechnische begeleiding en monitoring door eigen personeel worden verzorgd. Inpijn Blokpoel Ingenieurs doet dit voor aannemers, vastgoedontwikkelaars, constructiebureaus, grote ingenieursbureaus, maar ook particulieren en uiteraard voor de meeste waterschappen in Nederland, gezien haar specifieke knowhow op het gebied van dijken. In totaal zijn er meer dan 100 mensen werkzaam bij Inpijn Blokpoel Ingenieurs.

In januari 2022 heeft Socotec een meerderheidsbelang in Inpijn Blokpoel Ingenieurs genomen.

Socotec
Socotec Groep, de nummer 1 op het gebied van bouwinspectie in Frankrijk en een belangrijke speler op het gebied van TIC-diensten in de bouw- en infrastructuursector in Europa en de Verenigde Staten,  opereert in meer dan 26 landen en heeft meer dan 10.000 medewerkers in dienst. Socotec bewaakt de integriteit en de prestaties van activa en de veiligheid van mensen. Hiervoor biedt Socotec een reeks diensten aan op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC) voor bedrijven in de publieke en private sector gericht op gebouwen, infrastructuur, gebouwen en apparatuur. Socotec draagt bij aan het optimaliseren van hun prestaties door het beheersen van de risico’s die inherent zijn aan hun activiteit. Haar expertise stelt Socotec in staat haar klanten te ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus van hun projecten en activa, resulterend in een lange termijn partnerschap.

Solliciteren?

Interesse in deze functie? Mail je motivatie en curriculum vitae dan naar Stefanie van Buuren (s.van.buuren@hanselman.nl).
Mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust telefonisch (06-21955627) of per e-mail. Wie weet tot snel!