Medewerker buitendienst met groot rijbewijs – Fulltime

Ben jij onze nieuwe medewerker buitendienst met groot rijbewijs? Voor onze vestiging in Son zijn we op zoek naar versterking!

Wat ga je doen?

Je verricht samen met een ervaren collega sondeer- en boorwerkzaamheden door heel Nederland. Je maakt gebruik van o.a. meetwagens, machinale boorstellingen, moderne apparatuur en de nieuwste technieken.

Wie zoeken we?

Een gedreven betrokken medewerker buitendienst die het heerlijk vindt om dagelijks in de buitenlucht de handen uit de mouwen te steken, samen met je collega’s. Jij bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en je bent leergierig. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is.

Wat doen wij?

Inpijn-Blokpoel Ingenieursbureau is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1 januari 2022 onderdeel is van het internationale ingenieursbureau  Socotec. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratorium onderzoek en geo-monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Bij gelegenheid werken wij ook in het buitenland. Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Wat vragen we?

  • Bepaalde opleiding is niet vereist
  • Rijbewijs: B(E) is een must
  • Rijbewijs: C is gewenst en geniet de voorkeur
  • VCA is een pré
  • Een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In verband met werkzaamheden buiten de regio bereidheid om bij specifieke projecten in hotels (kost) te verblijven
  • Goede contactuele eigenschappen
  • Een representatief voorkomen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden we jou?

Ons dynamische bedrijf biedt jou, naast een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, veel zelfstandigheid en een prettige werksfeer in een team van enthousiaste collega’s.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan snel. Graag ontvangen we je cv en motivatie.

Mail Maureen Rutten-Kranenbroek (HR Manager) via sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, Voor eventuele vragen kun je bellen naar telnr. 0499-471792