Bedrijfsprofiel

Inpijn-Blokpoel Ingenieurs is gespecialiseerd in het leveren van geotechnisch en milieutechnisch onderzoek en advies.

Met de nieuwste technieken voeren wij veldonderzoek uit om de ondergrond nauwkeurig in kaart te brengen, onderzoeken wij de bijbehorende geotechnische eigenschappen, monitoren wij veranderingen onder en aan het oppervlak, en verzorgen wij gedetailleerde geotechnisch en geohydrologisch adviezen. Vanuit vier vestigingen verspreid door het land opereren wij door heel Nederland maar ook daarbuiten zoals in Duitsland, België en Engeland.

Doordat we meer dan 40 jaar ervaring hebben en over een team van hoogopgeleide ingenieurs beschikken hebben wij alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Wij werken aan zeer diverse opdrachten voor grond-, weg- en waterbouw voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren.

Onderzoek en advies door Inpijn-Blokpoel Ingenieurs betekend een grondig en kostenbesparend advies dat veel verder gaat dan standaard normen en tabellen. Met onze aanpak verzekert u zich van:

  • Snelle en grondige dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt met een senior adviseur
  • Genuanceerd advies dat u kosten bespaart in het bouwproces

Vragen en contact

Heb je vragen over Inpijn Blokpoel of onze diensten? Neem gerust contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.