Medewerker grondboringen

Als medewerker machinale grondboringen voer je samen met collega’s boorwerkzaamheden uit in heel Nederland. Deze grondboringen worden gedaan door middel van een grondboormachine.

Wat kun je van ons verwachten?

Je bent zelfstandig aan het werk, elke werkplek is anders, je werkt met gezellige collega’s en ziet samen wat van Nederland. Geen ervaring met boringen of de desbetreffende machines is geen probleem, we leren het je graag! Je werkt door heel Nederland, dus je werktijden zijn niet altijd hetzelfde. Het rijden naar de boorplek wordt gezien als werktijd, dus bij langere reistijden word je gewoon doorbetaald. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot hotelovernachting bij langere reistijden.

Kansen

  • Geen opleidingseisen
  • Goed leertraject
  • Fulltime
  • Groeimogelijkheden
  • Wanneer je nog geen vrachtwagenrijbewijs hebt, bieden wij de mogelijkheid deze bij vast dienstverband alsnog te behalen.

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt zelfstandig op pad en houdt van vrijheid. Je houdt van je handen uit de mouwen steken, en wil graag nieuwe dingen leren. Je spreekt de Nederlandse taal. Daarnaast beschik je over rijbewijs B, en bij voorkeur beschik je over een rijbewijs C.

Wat doen wij?

Inpijn Blokpoel ingenieurs is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau dat sinds 1 januari 2022 onderdeel is van het internationale ingenieursbureau Socotec. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratoriumonderzoek en geo-monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren. Bij gelegenheid werken wij ook in het buitenland. Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Solliciteren

Ben je enthousiast? Wil jij onze nieuwe collega worden? Solliciteer dan! Graag ontvangen we je cv en motivatie.

Graag je sollicitatie richten aan Lot Blokpoel – Organisatie coach & personeelszaken,
Mail: sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, telnr. 0499-471792.