HR Manager

Ben jij de HR-professional die toe is aan de volgende stap en wil werken aan verdere professionalisering van een snel groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Inpijn Blokpoel, a SOCOTEC company, is op zoek naar een HR Manager voor 24-32 uur, standplaats Son. Op dit moment bestaat ons bedrijf uit 110 medewerkers. Een professionele HR-afdeling is onmisbaar om de directie, leidinggevenden en medewerkers te ontzorgen, te adviseren en te ondersteunen. Je gaat als HR Manager bijdragen aan het verder ontwikkelen van de HR afdeling. Speerpunten voor de komende periode zijn: het verder verstevigen van de arbeidsmarktpositie, processen optimaliseren en het structureel verlagen van het ziekteverzuim.

HR gaat de komende jaren een nog grotere rol spelen in de verdere groei en professionalisering van Inpijn Blokpoel. Onderwerpen als binden & boeien, opleiden, werven van nieuwe talenten en maatschappelijk ondernemen zullen een belangrijke rol spelen in de functie van HR Manager. Je maakt onderdeel uit van het Management Team en werkt nauw samen met het directieteam. Je voorziet hen van gevraagd en ongevraagd advies. Je rapporteert aan de Manager HR&D van SOCOTEC Nederland en wordt ondersteund door één HR medewerker. Tevens kun je voor afstemming terecht bij de HR Managers van de andere SOCOTEC companies in Nederland, te weten Hanselman Groep en CAG.

Jouw taken zijn:
 • Met overtuigingskracht, enthousiasme, visie en een dosis doorzettingsvermogen, weet jij je actuele kennis over de arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht om te zetten in toekomstbestendige plannen, die passen binnen Inpijn Blokpoel en passen bij wat onze medewerkers nodig hebben.
 • Daarnaast heb jij de regie over verzuim, recruitment, duurzame inzetbaarheid, HR beleid en HR administratie.
 • Je krijgt te maken met instroom, doorstroom en soms ook uitstroom van medewerkers.
 • Vanuit jouw vakgebied help jij het MT om het maximale uit hun medewerkers te halen.
 • Je hebt ideeën over hoe we mensen langer aan ons kunnen verbinden, hoe we de medewerkerstevredenheid kunnen verhogen, de doorlooptijd van vacatures kunnen verlagen en hoe het verzuimcijfer omlaag kan. Naast een cijfermatige  onderbouwing en analyse van deze thema’s ben je ook aanspreekpunt voor onze managers en weet je als geen ander wat er speelt binnen de gehele organisatie  en waar de prioriteiten liggen. 

Kortom, heel divers en uitdagend. Ben jij die veelzijdige persoon, die past in deze leuke functie, dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

Wat verwachten wij van jou?
 • Je hebt minimaal een HBO opleiding op het gebied van HRM en bent op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving van het Nederlandse arbeidsrecht.
 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar relevante werkervaring op tactisch/ strategisch niveau.
 • Je bent een daadkrachtige adviseur die pragmatisch is ingesteld en zich als business partner opstelt voor het management.
 • Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen binnen de verschillende lagen in de organisatie.
 • Je bent een kei met Microsoft Office.
 • Je houdt overzicht door jouw helicopterview, maar bent tegelijkertijd nauwkeurig in je werk. Je hebt oog voor detail en bent sterk in het afronden van zaken.
 • Je gedijt goed in een hectische en dynamische omgeving.

Wat bieden wij?

Inpijn Blokpoel is een dynamische organisatie en de werksfeer is prettig en ontspannen. Wij bieden je een uitdagende functie, waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen met ruimte voor eigen inzichten en inbreng:
 • Je start met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met als uitgangspunt te komen tot een vaste aanstelling.
 • Je bent beschikbaar voor een werkweek van 24-32 uur.
 • Een passend salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Inpijn Blokpoel Ingenieurs is actief op het gebied van geotechnisch en milieutechnisch onderzoek- en advies. Wij zijn sinds 1 januari 2022 onderdeel van het Franse internationale ingenieursbureau SOCOTEC. Inpijn-Blokpoel Ingenieurs heeft ca. 110 werknemers. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratoriumonderzoek en geo-monitoring. Als één van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, Provincies, Waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, industrie en particulieren. Vanwege het feit dat we onderdeel zijn van een internationale partij behoren projecten in het buitenland voor onze medewerkers ook tot de mogelijkheden.

Solliciteren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur ons vandaag dan nog je cv en motivatie. Je kunt deze mailen aan Lot Blokpoel.
Bel me ook gerust als je vragen hebt via telnr. 0499-471792.