Projecten

Versterking en ophogen Drontermeerdijk

Versterking en ophogen Drontermeerdijk over een afstand van ca. 3 km

Zeelandtoren-Vlissingen

Zeelandtoren Vlissingen

Een woontoren van 100 m (30 verdiepingen) met onder maaiveld een parkeerkelder van 5.000 m2.

rijkskantoor-de-knoop

Rijkskantoor De Knoop

De voormalige Knoopkazerne in het centrum van Utrecht wordt in opdracht van het Rijksvastgoed bedrijf herontwikkeld tot kantoor- en vergadercentrum voor de overheid. In het kader van de herontwikkeling vindt renovatie en nieuwbouw plaats.

Museum Arnhem

Museum Arnhem zal worden vernieuwd. In het kader van de vernieuwing wordt de westvleugel vervangen. De nieuwe vleugel wordt voorzien van een tweelaags kelder. Op maaiveld kenmerkt de nieuwbouw zich door een overstek over de stuwwal.

Bunkertoren-in-Eindhoven

Bunkertoren in Eindhoven

Vanaf 2017 zijn we betrokken bij de Bunkertoren. Onlangs is de bouw gestart. De Bunkertoren is 100 m hoog met onder maaiveld een parkeerkelder in twee lagen van 3.000 m2.

Avalon

Toverland - Avalon

Toverland is in 2018 uitgebreid met themagebied Avalon. Onderdeel van dit nieuwe gebied zijn onder andere de wing coaster ‘Fenix’ en de boatride ‘Merlin’s Quest’.

Onderwijs- en Zelfstudiecentrum Tilburg University

Op de campus van Tilburg University wordt het nieuwe Onderwijs- en Zelfstudiecentrum gerealiseerd.

Haasje Over Strijp-S Eindhoven Woontoren

Naast de skatehal op de Strijp-S zal een nieuwe woontoren worden gerealiseerd.

s-west

S-West Strijp-S Eindhoven

Tussen het Natlab en SAS3 wordt op Strijp-S S-West gerealiseerd. Het project omvat 4 appartemetengebouwen

Spot-Amsterdam-705x496

Spot Amsterdam

3 blokken met tweelaags parkeerkelders en hierboven in totaal 7 woontorens tot maximaal 100 m.

bunker-toren-eindhoven

Bunkertoren Eindhoven

Het voormalige studentencentrum nabij de Tu/e in Eindhoven wordt herontwikkeld tot woon- en kantoortoren en hotel. In het kader van de herontwikkeling zal hoogbouw worden gerealiseerd in ca. 35 lagen. Onder maaiveld is een parkeerkelder voorzien met een grondvlak van ca. 3.000 m2.

onyx-toren-eindhoven1

Onyx toren Eindhoven

Medio 2017 is gestart met de nieuwbouw van de woontoren Onyx. Deze toren, met een hoogte van 83 m maakt deel uit van het toekomstige Victoriapark en wordt gerealiseerd naast het voormalige kantoor van Philips Lighting in het centrum van Eindhoven.

De Bakermat van Eindhoven

De Bakermat omvat nieuwbouw omvat nieuwbouw aan het Marconiplein in Eindhoven. De nieuwbouw zal bestaan uit een tweelaags parkeerkelder met een grondvlak van ca. 5.100 m2.

Blok 59, 61 en 63 Strijp-S Eindhoven

Blok 59, 61 en 63 op Strijp-S betreffen drie appartementencomplexen. De complexen zijn opgetrokken in 6 tot 20 bouwlagen.

nationaal-zwemcentrum-de-tongelreep

Zwemcentrum Tongelreep Eindhoven

Het golfslagbad en buitenbad van de Tongelreep worden vervangen door nieuwbouw.

hoofdkantoor-vdl

Uitbreiding hoofdkantoor VDL

Het hoofdkantoor van VDL in Eindhoven wordt uitgebreid. De uitbreiding bestaat uit een verdubbeling van het oppervlak van het kantoor en de realisatie van een parkeerkelder.

verbreding a12

Verbreding A12 Ede-Grijsoord

Tussen november 2014 en augustus 2015 is door Inpijn-Blokpoel geotechnisch adviesverricht ten behoeve van de verbreding van de A12 tussen Ede en knooppunt Grijsoord. .

lochal-tilburg

LocHal Tilburg

De voormalige Locomotiefhal in het centrum van Tilburg wordt gerenoveerd. Na de renovatie biedt de hal plaats aan onder ander aan de Bibliotheek Nieuwe Stijl.

Student Hotel Eindhoven

Begin 2017 wordt het Student Hotel in Eindhoven geopend. Inpijn-Blokpoel heeft voor dit project geotechnisch onderzoek uitgevoerd en advieswerkzaamheden verricht.

rabobank_eindhoven1

Rabobank Eindhoven

Medio 2017 wordt het nieuwe kantoor van Rabobank aan de Fellenoord in Eindhoven opgeleverd. Inpijn-Blokpoel heeft voor dit kantoor en de sloop van de oude kantoor verschillende werkzaamheden verricht.

Primark Tilburg

In de zomer van 2016 is begonnen met de nieuwbouw van een nieuw, onderkelderd, winkelplan van Primark in het centrum van Tilburg. Inpijn-Blokpoel heeft het geotechnisch onderzoek uitgevoerd en het geotechnisch advies verricht.

koelwateropslag_un2

Koelwateropslag HFML Universiteit Nijmegen

De koelwateropslag van het Magnetenlaboratorium van de Universiteit Nijmegen wordt uitgebreid. Deze opslag vindt ondergronds plaats in een tank met een diameter van ca. 20 m en een hoogte van ca. 9 m.

lisse_f1

Renovatie en uitbreiding van woonhuis in Lisse

In Lisse wordt een bestaand woonhuis gerenoveerd en uitgebreid. Het te renoveren deel van de woning is op staal gefundeerd en is niet voorzien van een kelder. Ook in de nieuwe situatie zal de woning op staal worden gefundeerd.

StrijpS

Herontwikkeling Strijp-S Eindhoven

Sinds enkele jaren wordt het voormalige bedrijventerrein van Philips Strijp-S herontwikkeld. Binnen deze herontwikkeling zijn diverse panden gerenoveerd.

nieuwewal1

Advisering en monitoring bouwput Wal

In het centrum van Eindhoven, ter plaatse van het voormalige kantoor van het Eindhovens Dagblad is begin november 2013 gestart met de realisatie van een nieuw kantoor.

wegenstructuur-brainport-park

Wegenstructuur Brainport Park Fase 1

In het kader van de gebiedsontwikkeling Brainport Park fase 1 in Eindhoven wordt de wegenstructuur aangepast.

zijaanzicht_baron

De Efteling: Baron 1898

Voor 2015 werkt de Efteling aan een nieuwe attractie. Dit wordt een zogenaamde dive-coaster, met de naam Baron 1898.

colorado1

Coloradoviaduct Maasvlakte

In het kader van de herinrichting van het kruispunt Europaweg/Coloradoweg op de Maasvlakte wordt momenteel door MNO een ongelijkvloerse kruising gerealiseerd.

belmer1

Belastingsproef Belmermeerdijk

In opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is door Inpijn Blokpoel ingenieurs een praktijkproef uitgevoerd op de Belmermeerdijk te Broek.

eeneind west nuenen

Eeneind West – Nuenen

Geotechnisch onderzoek voor de nieuw te bouwen distributiecentra aan de Collse Hoefdijk te Nuenen.

Urban-Interactive-District-in-Amsterdam

Urban Interactive District in Amsterdam

4 bouwblokken met een maximale hoogte van 150 m met onder maaiveld een parkeerkelder van 25.000 m2.

trudo-toren

Trudo toren Strijp-S Eindhoven

Het ontwerp van Stefano Boeri Architecten voorziet in een woontoren van 19 bouwlagen voor in totaal 125 lofts. Ieder loft krijgt een balkon met twee bloembakken voor bomen en struiken zodat een vertical bos ontstaat.