Inpijn Blokpoel ingenieurs wordt SOCOTEC.

Inpijn Blokpoel Ingenieurs is sinds 1 januari 2022 onderdeel van SOCOTEC en gaat als gevolg hiervan vanaf het tweede kwartaal 2023 verder onder de naam SOCOTEC Nederland.

Ons team van medewerkers, adviseurs en experts blijven u voorzien van de diensten en service die u van ons gewend bent. In de komende periode informeren wij u via de (social) media met nieuwsupdates over het dienstenpakket van SOCOTEC en de voortgang van het rebranding-proces. Ook willen we benadrukken dat alle bedrijfsactiviteiten inclusief contractuele verplichtingen ongewijzigd blijven. Hetzelfde geldt voor onze telefoonnummers en kantoorlocaties.

Wij hebben er bewust voor gekozen de naam Inpijn Blokpoel ingenieurs wel aan de nieuwe naam verbonden te laten. Zo zult u onze huidige naam, naast het nieuwe SOCOTEC logo, zien in onze communicatie, zoals correspondentie, offertes, social media en op onze bedrijfsauto’s en werkkleding.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit bericht, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw contactpersoon bij Inpijn Blokpoel ingenieurs.

SOCOTEC is Europees leider in testen, inspectie en certificering in een groot aantal sectoren. SOCOTEC is in 1953 ontstaan uit Bureau Sécuritas, de eerste bouwinspectie-organisatie in Frankrijk. Vandaag de dag is SOCOTEC actief in 25 landen en 5 continenten, en levert hooggespecialiseerde professionele diensten aan haar klanten, met dezelfde hoge kwaliteitsnormen over de hele wereld. Door de samenvoeging van verschillende organisaties onder de naam SOCOTEC blijven onze mogelijkheden groeien om u zo breed en compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn.