Binnen ons bedrijf is een vacature ontstaan voor een ervaren geohydroloog, standplaats Son.

Wat ga je doen?

Als ervaren geohydroloog stel je adviezen op voor projecten van verschillende aard en omvang. Hiervoor heb je contact met opdrachtgevers maar natuurlijk ook met collega-adviseurs, collega’s van de buitendienst, het laboratorium en de afdeling geo-monitoring. Je draagt zorg voor een adequate bewaking van de advieskwaliteit, de planning van je werkzaamheden en het beschikbare budget.

Daarnaast coach en begeleid je minder ervaren adviseurs. Samen met hen zet je je in voor de verdere ontwikkeling van de vakgroep geohydrologie. Daarbij heb je oog voor kansen en mogelijkheden die zich voor doen.

Verder ben je samen met enkele collega’s bezig met de verdere ontwikkeling van HPT-sonderingen, waarbij de correlatie tussen diverse doorlatendheidstesten en anisotrope een belangrijke rol spelen. Hiervoor lopen diverse onderzoekstrajecten binnen ons bureau.

Wie zoeken we?

Een adviseur geohydrologie met minimaal 5 à 10 jaar relevante werkervaring. Je hebt kennis van de civiele techniek en daaraan gerelateerde geohydrologische vraagstukken en je hebt ruime belangstelling voor advieswerkzaamheden, geohydrologische onderzoeksmethoden en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarbij vind je het leuk om je kennis en belangstelling te delen met je collega’s en in het bijzonder het team van geohydrologen, waaraan jij leiding geeft.

Samen met je collega-geohydrologen werk je aan het verder vorm en inhoud geven aan de vakgroep geoghydrologie. Onze vier kernwaarden zijn op je lijf geschreven: kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit.

Wat doen wij?

Inpijn Blokpoel ingenieurs is een geotechnisch en milieutechnisch onderzoeks- en adviesbureau. We beschikken over de nieuwste technieken voor veldonderzoek, laboratoriumonderzoek en geo- monitoring. Als een van de grootste spelers in Nederland opereren we vanuit vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen.

Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en komen voor een belangrijk deel uit Nederland. We werken voor Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen, grote ingenieursbureaus, bouwbedrijven, corporaties, industrie en particulieren.

Met hoogopgeleide ingenieurs en met ruim 45 jaar ervaring beschikken we over alle denkbare geo- en milieutechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Wat vragen we?

 • WO/HBO werk en denkniveau met hydrologische achtergrond (aardwetenschappen, hydrologie, fysische geografie, civiele techniek);
 • Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;
 • Affiniteit met grondwatermodellen;
 • Aanleg voor programmeren en modelleren is een pre;
 • Een flexibele “hands on” mentaliteit;
 • Zelfstandigheid maar zeker ook in staat te zijn tot samenwerking en het geven van begeleiding aan minder ervaren adviseurs;
 • Leergierig, innovatief en communicatief vaardig;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we jou?

 • Een stabiele maar flexibele organisatie met dynamische werkomgeving;
 • Een organisatie die waarde hecht aan kennis, kwaliteit, klantgerichtheid en collegialiteit;
 • Doorgroeimogelijkheden op basis van je persoonlijke interesses en ontwikkeling;
 • Een uitstekend salaris in overeenstemming met opleiding en werkervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goed pensioen en uitgebreide studiemogelijkheden;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;

Hoe kun je solliciteren?

Wil je graag meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Nico Debets
ndebets@inpijn-blokpoel.com of via telefoonnummer 0499-471792.

Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Graag je sollicitatie richten aan Lot Blokpoel – Organisatie coach & personeelszaken, sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, telnr. 0499-471792