Inpijn Blokpoel ingenieurs, zoekt enthousiaste collega’s voor de functie Boormeester verticale boringen, standplaats Son of Waddinxveen.

Wat ga je doen?

Het uitvoeren van een kwalitatief gedetailleerde en betrouwbare grondboring (klasse 1 boringen) vormen hoofdbestanddeel van de dagelijkse werkzaamheden. Als boormeester verticale boringen neem je  middels de puls-boortechniek geroerde en ongeroerde monsters (type Ackermann steekbus) uit de grond, die vervolgens in ons eigen laboratorium worden benut voor grondmechanisch laboratoriumonderzoek. Daarnaast behoren tot de dagelijkse werkzaamheden:

 • Het vastleggen van specifieke gegevens met betrekking tot de opgeboorde grond (laagopbouw, volumegewicht, etc.);
 • Het installeren van peilbuizen voor monitoring en kwaliteitsbepaling grondwater;
 • Contact en overleg met interne projectleiders en adviseurs, terreineigenaren, etc. voorafgaand aan of tijdens de werkzaamheden.
 

Wie zoeken we?

Een gedreven en detailgerichte kartrekker met kennis of de interesse in het verder opbouwen van kennis in de ondergrond. Wij denken hierbij aan kandidaten met een agrarische of technische opleiding op MBO-niveau en bij voorkeur met ervaring en kennis op het gebied van verticale grondboringen. Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten  en verliest daarbij de planning niet uit het oog. Je bent innovatief en een echte aanpakker die er iet vies van is om vuile handen te krijgen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je bent iemand die flexibel is ingesteld en stressbestendig is.

Wat doen wij?

Inpijn Blokpoel ingenieurs is gespecialiseerd in milieu- en geotechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland met de beschikking over een eigen (geotechnisch) laboratorium opereren we vanuit vier vestigingen in Son, Waddinxveen, Hoofddorp en Groningen.

De grondboringen worden in hoofdzaak als onderdeel van grondonderzoek bij waterkeringen uitgevoerd en vinden vooral in de het Nederlandse Rivierengebied plaats, in hoofdzaak de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht en Zuid-Holland.

Wat vragen we?

 • Opleiding MBO, agrarische of technische opleiding
 • Rijbewijs B-E (C is een pré, code95 geen noodzaak)
 • Een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring en/of affiniteit in een functie in de ondergrond zoals bijv. een kraanmachinist behoort ook tot de mogelijkheden, dan zal je starten als assistent boormeester met vervolgens afhankelijk van je kennis en kunde doorgroeimogelijkheden naar boormeester.
 • Oog voor veiligheid en milieu
 • Stressbestendig
 • In verband met werkzaamheden buiten de regio bereidheid om bij specifieke projecten (sporadisch) in hotels (kost) te verblijven
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Een representatief voorkomen (jij bent immers ons visitekaartje bij de klant)

Wat bieden we jou?

Wij bieden, naast een goed salaris en arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer in een team van enthousiaste medewerkers. Je geniet hierbij een grote mate van zelfstandigheid binnen een dynamisch bedrijf.

Hoe kun je solliciteren?

Ben je enthousiast? Denk je dat jij onze meewerkend werkvoorbereider kunt worden? Solliciteer dan snel. Graag ontvangen we je cv en motivatie.

Graag je sollicitatie richten aan Lot Blokpoel – Organisatie coach & personeelszaken, sollicitatie@inpijn-blokpoel.com, telnr. 0499-471792.